Møbelpolstringsservice

Hvad dækker møbelpolstringsservice over?

Møbelpolstringsservice dækker hovedsageligt over tre kategorier: tekstiler, hynder og træværk. Hos Nord Klassisk tilbyder vi alle tre kategorier hvilket betyder, at vi kan tilbyde en komplet restaurering af dine retro- og designermøbler eller et møbel, der bare har en special værdi for dig. 

tekstiler

Tekstiler

Tekstiler dækker over det stof der specialsyes efter ønske til et konkret møbel. Vi har et stort udvalg af tekstilker lige fra de klassiske tykke, farvede tekstiler man kender fra 70’erne, til de mere moderne stoftyper, man bruger i dag. Klik på “Valg af tekstiler” hvor du blandt andet kan bestille tekstilprøver.

Vi behandler og reparerer træet på dine gamle designermøbler.

Valg af tekstiler
hynder

Hynder

Hynder kan svinge meget i kvalitet hvorfor vi altid anbefaler at bruge de originale hynder, som i sidste ende giver et bedre slutresultat og har en længere holdbarhed. I øvrigt er de originale hynder til danske klassikere Øko-Tex standart 100 og produceret i Danmark. 

Nord Klassisk kan levere hynder til alle danske klassiske designermøbler.

Hynder til danske klassikere
Træværk

Træværk

Vi reparerer og behandler træværket på dine designermøbler efter dine krav og ønsker. Vi kan i de fleste tilfælde udbedre skader på dit møbels træværk men ønskes kun en op pudsning eller olie-, sæbe- eller lakbehandling, er dette også noget vi udfører.  

 

Læs om valg af tekstiler og bestil tekstilprøver.

Behandling af træværk