HVad koster det at få ombetrukket sit møbel?

Prisen på ompolstring af et møbel, er det oftest stillede spørgsmål, men kan også være svært at svare på uden de fornødne informationer. Prisen afhænger i høj grad af hvilket tekstil, man vælger. Bestil billeder af tekstilprøver her. Vi har på denne side samlet et par eksempler på hvad det har kostet at få ompolstret de mest kendte danske møbelklassikere. Dette kan give dig et indblik i hvad prisen på ompolstring ligger på.

 

Inviter os hjem og få en pris på ompolstringen

Hvis du ønsker Nord Klassisk ekspertise i ompolstring af et møbel, så tilbyder vi at komme hjem til dig, så kan vi vurdere prisen på stående fod. Vi glæder os til at høre fra dig.

Priseksempler på ompolstring af møbler

Ompolstring af en Wegner Ge233, Ge 290 og Ge240

Hans J. Wegner har tegnet denne smukke stol som befinder sig i mange danske hjem. Stoles konstruktion er designet til at holde i rigtige mange år og derfor vælger mange at få stolen ompolstret. En ompolstring af en Wegner Ge 290 inklusiv originale hynder og stof, koster et sted mellem 2500,- og 3500,- afhængigt af hvilket tekstil du som kunde ønsker. 

Priser på ompolstring
Priser på ompolstring

Ompolstring af en Børge Morgensen Daybed

Den danske arkitekt Børge Westergaard Mogensen tegnede Daybed i slutningen af 50’erne, og i 2020 relancerede hans søn Carl Hansen en Daybed. Denne designklassiker har en fantastisk komfort og den er derfor oplagt at ompolstre når tiden er til det. Prisen på en ompolstring af Børge Mogensens Daybed ligger mellem 3500,- og 4500,- inklusiv skum. Prisen på ompolstringen afhænger af hvilket tekstil man ønsker.

Ompolstring af en Wegner Ge290A

Hans J. Wegner har tegnet denne smukke stol som befinder sig i mange danske hjem. Stoles konstruktion er designet til at holde i rigtig mange år og derfor vælger mange at få stolen ompolstret. En ompolstring af en Wegner Ge 290 inklusiv originale hynder og stof, koster et sted mellem 2500,- og 3500,- afhængigt af hvilket tekstil du som kunde ønsker. 

Priser på ompolstring