Træbehandling udført med hjertet

Det kræver ekspertise at arbejde med træværker på danske klassiske designermøbler. Nord Klassisk har tilknyttet en snedker som har speciale i træbehandling af danske klassiske designermøbler. 

Få dine designermøbler til at fremstå som nye

Efter en kærlig træbehandling hos Nord Klassisk, vil træet på dine designermøbler fremstå som da de var nye. Selv skader på træværket kan udbedres med rigtig gode resultater. Pust nyt liv i dine træmøbler med en professionel behandling af træet fra Nord Klassisk. 

Renovering af træet giver nye muligheder

Vi elsker alle vores danske designermøbler og har dem derfor i mange år. Når træet skal behandles, giver det mulighed for at give træet en lysere eller mørkere farve, som måske passer bedre ind i ens nuværende livsstil. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre om muligheder med træbehandling.  

Hvad koster træbehandling af danske møbelklassikere?

Prisen afhænger af hvor meget træ, der er på ens møbel, og hvis der er skader på træet som skal udbedres. Herefter kan det variere efter hvilket materiale træet skal behandles med: Lak er som hovedregel lidt dyrere end olie men holder derimod også i længere tid. En standartbehandling hvori træet slibes og derefter behandles med olie eller sæbe af en klassisk Hans J. Wegners Ge290-stol, ligger på ca. 1500,-

Klik her for at få et tilbud på en træbehandling af dit møbel

Få et samlet tilbud på træbehandling, ompolstring og nye hynder

En træbehandling kan sagtens stå alene og kræver ikke at man ompolstrer. Men ønsker I et samlet tilbud på både behandling og reparation af træet, ompolstring og nye hynder, kan vi give ekstra rabat. Dette er en unik chance for at få et hel nyt designermøbel lige efter dine ønsker, hvad angår farven på træværket og stoffet. Læs mere om valg af tekstiler her og læs mere om hynder til danske klassikere her.